Забава Занимливости

Се ближи матура? Овие се вашите модни креации (ГАЛЕРИЈА)

Матурските се ближат и добро би било навреме да почнете со подготовките. Матурската ноќ е за паметење, затоа потрудете се да изгледате најдобро што можете. Со цел да ви ја олесниме работата спремивме неколку интересни предлози за вас.