Кичево Случувања

Познатото наше „Крушино“ доживува еко-катастрофа (ГАЛЕРИЈА)

На далеку познатото излетничко место „Крушино“ ги доживува нај катастрофалните еко-денови воопшто од кога постои.

Денес до нашиот портал стигнаа многу критики, како и фотографии од револтирани граѓани кои спортуваат или носат дечиња на рекреација со цел да дишат чист воздух..

Упатуваат апел да се запознаат надлежните институции за да го решат проблемот со насобраниот смет кој шири непријатна миризба, кој поголемиот дел е насобран од несовесните граѓани кои го посетиле ова место за време на 1-ви Мај.

Фотографии од моменталната состојба: