Со Лукоил на финалниот меч во фудбал на светско првенство во Русија

Со ЛУКОИЛ на Финале во Русија 2018!

Наполни гориво за 1.000 денари на ЛУКОИЛ и освој патување за двајца во Москва на  фудбалското финале од Светското првенство во Русија!

Плус играј за патување за тројца на фудбалското полуфинале во Санкт Петербург, за телевизори и за ваучери за спортска опрема.

Испрати го бројот од фискалната сметка на 149 499 и подготви се за големиот фудбалски спектакл!
Извлекувањата се секоја втора недела, а наградната игра трае од 12 март до 12 јуни.

Повеќе за сите акции и промоции на нивниот официјален веб простор ЛУКОИЛ