Забава Занимливости

Ова мало човече кое е уште во пелени, ќе ви зготви кафе! (ВИДЕО)

Како благодарност до својата мајка која го сака, милува и внимава на него, што му пее приспивни песни, ова бебе научило да и подготви кафе.

Погледнете како тоа изгледа…