Кичево Случувања

Реализиран најубавиот до сега „Маскенбал 2018“ во Клуб Имиџ (МЕГА ГАЛЕРИЈА)

Вчера по повод денот на шегата 1-ви Април нашиот Кичевски Клуб Имиџ реализираше „Мега Маскенбал 2018“, каде присутните уште еднаш ја докажаа својата креативност и оригиналност, покрај одличниот DJ Freaky!

Од нај различните маски и креации навистина беше тешко да се одлучи кој ќе ги понесе наградите но сепак се одлучивме за следните, додаде менаџерот Филип Панчо:

  1. Групна маска „ЦарствоСаше Цвеќара
  2. Прва индивидуална маска: „Лара Крофт“ / Ана Марија
  3. Танчерка“ / Петар

Истите добија вредносни ваучери од по 2500 и 1500 ден кои можат да ги искористат во продавниците на АТВА Екслузив & АТВА Спорт.

Нашиот портал беше задолжен за оваа професионална мега галерија како и медиумска поддршка..

Уживајте, до следно гледање! 🙂