Никој не знае како го преживеа ова: Фрли цигара во дупка, а потоа одлета во воздух (ВИДЕО)

370 прегледи

Еден човек за голема среќа ја избегна смртта откако фрли цигара во канализација.

Мажот се шеташе по улица низ Техеран и пушеше цигара. Гледајќи дупка на коловозот реши во неа да ја фрли цигарата, меѓутоа следуваше голема експлозија. Од силината на ударот тој одлета.

Една од околните камери ја сними оваа несреќа, а може да се види дека Иранецот одлета неколку метри и едвај се крена на нозе.

Има сомнежи дека претходно непознат маж во истата дупка фрлил црн прав, нешто како барут.