Свет Случувања

(ВИДЕО) Е ова е ќотек: 5 Руси „шамараат” 20 Англичани поради знаме

Aнглиските навивачи јавно осквернавеа руско знаме во францускиот град Лил, кое било закачено на врвот на еден ресторан.

Руските навивачи сепак не им останале должни, па одлучиле да им одговорат со “иста” мера.

Всушност, пет руски навивачи, според тврдењата на очевидците, нападнале 20 Англичани, и добро ги “нашарале”.

За тоа дека Англичаните биле совладани, говори и фактот што морале да користат некаков спреј за да ги избркаат разлутените Руси.

Поглднете: