Свет Случувања

(ВИДЕО) Сакаше да покаже секси тверкање, но нешто се случи!?

Латејша Грејс без размислување стана за да покаже како треба правилно да се тверкува, но не очекуваше дека ќе доживее засрамувачка ситуација пред камерите.
Кога водителот на емисијата ја замоли на гледачите да им покаже како тверка, старлетата гордо стана и почна да тресе со задникот.

Но во истата секунда тесниот фустан се распука и се видоа нејзините танга гаќички.

Погледнете го видеото и нејзината реакција.

https://www.youtube.com/watch?v=sW0iLN2hjwQ