Забава Занимливости

Полицаец фатен жив како им се пушта на девојки (ВИДЕО)

Нема да ви се верува, но кога ќе видите за кој полицаец станува збор, ќе ви стане се јасно.

Популарниот Виталиј во своите видеа се има додворувано на девојки користејќи различни финти, но овој пат тоа го прави маскиран во полицаец.

Погледнете што правеше Виталиј во униформа на полицаец …