Спорт

10 невозможни нешта кои само Роналдињо ги направил во фудбалот (ВИДЕО)

Ако денешните фудбалски ѕвезди фудбалот од статус на спорт и најважна споредна работа во животот, го издигнаа на статус на чист бизнис и најважна главна економска работа на светот за голем број компании и корпорации, Роналдињо на фудбалот дефинитивно му го даде најубавиот шарм.

Ако некој успеа да ги искомбинира врвната фудбалска техника, неповторливите фудбалски атракции и ултимативен фудбалски квалитет со забава, уживање и шоу и да ги издигне на ниво на вистинска уметност на теренот – тоа сигурно е тој, уметникот со фудбалската топка, маестро Роналдињо.