Кичево Македонија Случувања

ВНИМАНИЕ: Во Кичево доаѓа Алексеј, силен ветер и дожд

Најавениот силен ветер доаѓа и кон Кичево. Заштитете ги работите кои можат лесно да бидат на мета од силен ветар, не излагајте на отворен простор како би биле безбедни од предмети кои можат да одлетаат како резултат на ветарот.

Засилениот ветар кој иде од јужен и југо-западен правец ќе биде вообичаено застапен во нашиот регион, каде ќе донесе обилни врнежи од дожд во текот на оваа ноќ.

Имајте пријатен викенд.

@ Porta.mk