Кичево Случувања

Снегот овозможи чист воздух во Кичево (ФОТО)

Врнежите од снег во Кичево овозможија Кичевчани да дишат во чист воздух.

Најмладите како секогаш најмногу му се израдуваа на снегот по втор пат оваа година.

Метеоролозите и за денес предвидуваат врнежи од снег кон крајот на денот.

Неколку фотографии од денес:

Уживајте во прекрасниот ден..

Close
error: Содржините се забранети за копирање!