Кичево Случувања

Нормализиран патот Кичево-Гостивар со поставена сообраќајна сигнализација

Од АМСМ известуваат дека сообраќајот е нормализиран каде вчера на 29.03.2018 токму на магистралниот пат Кичево-Гостивар поради свлечиште сообраќајот се одвиваше наизменично, но се поставени сообраќајни знаци за известување поради постоење можност од повторно свлечиште на земја.