Балкан Случувања

НокДаун? Го тормозеше, но тогаш дојде брат му, и .. (ВИДЕО)

На снимката која го запали интернетот може да се види и да се запамети дека не треба со секого да се чепка и да се заканува без потреба колку да се испадне мангуп во зададена ситуација, едноставно секој има брат, татко, некоја блиска фамилија што е постар и непресметлив.

Што кога од некоја страна наиде брат ти и те здогледа во невоља?!

Погледнете го видеово и ќе ви стане јасно иако не е тоа решение, но некогаш е и тоа како добро за памет: