Кичево Случувања

Тешка сообраќајна несреќа во близина на с.Тајмиште превој Стража (ФОТО)

Возете внимателно преку планинскиот превој Стража, моментално се врши увид на тешка сообраќајна несреќа така што сообраќајот се одвива наизменично.

Екипите на МВР се излезени на терен и информација во каква здравствена состојба се учесниците моментално немаме.

ФОТО од случаен минувач: