Македонија Случувања

Тоше Проески со внуката на Гоце Делчев во Крушево, потсетување на нашиот ангел, со ретката видео снимка.

Нека е вечна слава МАКЕДОНЕЦУ!

Se gordeam so licnosti sto si ja sakale svojata tatkovina Republika Makedonija… Fala ti Goce …fala ti Tose neka vi e…

Geplaatst door Dejan Boshkov op Maandag 7 mei 2018