Забава Занимливости

ФОТО+ВИДЕО: Добро вечер вие гледате „Жежок дневник“

Челните луѓе на албанската телевизија „ Zjarr”го пронашле вистинскиот модус за огромна гледаност. 

Тие се одлучиле за прилично револуционерен потфат, нивната информативна програма доби поинаков лик.

Со новиот концепт нивните четири водителки со скоро голи гради ги читаа вестите од земјата и светото во нивниот Дневник, „жешкиот“ дневник ја зголемил гледаноста на телевизијата за неверојатни 300 проценти.