Кичево Случувања

НОВО: АВТОБУС СО УЧЕНИЦИ СЕ ЗАПАЛИ НА СТРАЖА: Патнички автобус се запали додека превезувал ученици на екскурзија во Охрид (ФОТО)

Патнички автобус на приватна превозна компанија се запали утрово на патот Кичево – Гостивар после превојот Стража. Автобусот превезувал ученици кои биле тргнати на екскурзија.

За среќа, избегната била поолема несреќа откако возачита навремено реагирале, го запреле возилото и ги изнеле учениците надвор од автобусот