Македонија Случувања

Од ноќеска поскап авто-плин за 1 ден, односно 1,5 ден во зависност од мало продажната станица

На полноќ вечерва се покачува и цената на течниот нафтен гас или повеќе познат меѓу народот како плин за 1 денар односно 1,5 денар во зависно од мало продажниот објект, значи ќе точиме плин по 31 ден за литар, бидејќи овој гас не подпаѓа под регулаторна комисија.