Случувања

Видео кое расплака 11 милиони луѓе „Една е мајка“

Oва видео ги расплака сите оние кои го погледнаа. Ова мало момче останало без мајка си, а она што го направи покажува колку е силна љубовта помеѓу мајката и детето, и колку мајката може да му недостасува.