Забава Занимливости

Еве што девојките навистина прават кога одат во јавен тоалет! (ВИДЕО)

Сите знаете колку „малку“ време им е потребно на девојките за во тоалет…

Вечната „мистерија“ ја решивме со ова кратко видео.

Не е ни чудно што машките тоалети по правило се секогаш по уредни од женските. 🙂

Girls Toilets Compilation

Meanwhile, in the girls toilets…

Geplaatst door Pretty 52 op Donderdag 1 maart 2018