Кичево Случувања

ЕВН: Поради подобрување на Ел.мрежа, еве до кога ќе нема струја и каде

Од 10:05 до 12:05 часот, електрична енергија ќе немаат корисниците на дел од село Зајас – населба Железничка станица и Уковско маало (опш.Кичево)