Свет Случувања

Што да речат овие, ако тебе те нервира гужва во 1 колона во возење? (ВИДЕО)

Кинезите не се само најбројна нација, туку се на врвот и по бројот на автомобили.

Зголемениот стандард им овозможил на многумина да купат сопствени автомобили, во таа мера што инфраструктурата не е во можност да ги следи.

И тогаш се добива ова:

This is a 50-lane highway….

Geplaatst door RT Play op Vrijdag 3 februari 2017