Македонија Случувања

Охридското езеро беснее! Поплавени делови во Охрид и Струга (ВИДЕО)

Охрид и Струга вечерва поплавени!

Ве препуштаме да го прегледате видеото на Охрид1.

Поплавен патот Охрид – Струга, поплави во струшко, Кеј Македонија под вода

НАЈНОВИ ВЕСТИ од невремето кое ги погоди Охрид и Струга ПОВЕЌЕ НА : http://www.ohrid1.com/vest-statija/61588/poplaven-patot-ohrid-struga-poplavi-vo-strushko-kej-makedonija-pod-voda

Geplaatst door Ohrid 1 op Zaterdag 31 maart 2018