Скопје Случувања

Car Club – Кичево на официјалниот Car Show организиран од Extreme Power City

Кичевчани со свое официјално учество денес се дел од Car Show второ по ред во организација на Extreme Tuning City на паркингот од С.Ц. Борис Трајковски во Скопје.

Покрај прекрасна забава, вкусната скара и многу дружење нашите сограѓани уживаа разменувајќи искуства и муабет со клубовите од нашиот сосед Србија.

Благодарност до Extreme Power City на поканата.