Свет Случувања

Жесток секс на надгорбен споменик, лудило! (ВИДЕО)

Еден „напален“ пар беше снимен како има жесток секс на гробишта во Манчестер, а снимката веднаш стана вирална на социјалните мрежи.

Скот Елвуд го шеташе своето куче кога го виде дотичниот пар во акција. Тој не можеше да верува дека имаат секс на надгорбен споменик и реши да ги сними.

https://youtu.be/4EqBdbWoXI0