Забава Занимливости

Мажите кои што сакаат големи гради имаат неколку заеднички особини

Не е тајна дека секој маж додека разговара со жена неколку пати погледнува во нејзините гради. Секои женски гради си имаат свој обожавател, сеедно дали тие биле големи, мали , затегнати, спуштени, буквално сите си имаат свои обожаватели.

Експертите решиле да направат истражување за тоа какви гради ги интересираат мажите.

Тоа дека мажите сакаат големи гради е точно, но според истражувањето големи гради сакаат мажите кои што не се многу моќни т.е немаат многу пари.

Материјално побогатите мажи знаат дека не им се потребни “резерви” и затоа тие не сакаат многу големи гради.

Воедно заедничка особина кај мажите што сакаат големи гради покрај тоа што веќе наведовме дека се материјално послаби, тие исто така и полесно се решаваат за брак. Тие им веруваат повеќе на жените со големи гради, бидејќи тоа ги асоцира на тоа дека ќе бидат подобри мајки.

Експертите исто така дошле до сознание дека оние машки кои што во детството им била потребна мајчинска љубов, сега кога се возрасни сакаат жени со поголеми гради.