Забава Занимливости Хумор

Ништо нема да ви биде јасно! Најсмешната сообраќајна несреќа која што сте ја виделе (ВИДЕО)

Видеото од чудната несреќа, која се случи во Романија, се појави на интернет овие денови.

Видеото е снемено од надзорна камера на 27-ми октомври. На бизарната снимка може да се види човек кој што стои на средина на патот додека покрај него поминува бело комбе Dacia, кое поради непозата причина го влече коњ.

Во тој момент, автомобилот се удира во оградата и еден човек паѓа, дури и човекот што стоеше на средината на патот не помина многу подобро …