Забава Занимливости

Некогаш маж, денес секси дама! Таа ја сподели својата вистина (ВИДЕО)

“Поради сопствениот успех, никогаш немав храброст да ја споделам мојата приказна. Не поради тоа што мислам дека ова што сум е лошо, туку поради начинот на кој ги третира светот оние кои сакаат да бидат слободни”, изјавила манекенката која се одлучила да направи операција на 19 години.

Набрзо по операцијата се преселила во САД, а на сите американски документи пишува дека Џина е жена. Таа конечно е среќна и сега сака да ја промени ситуацијата за оние кои се уште немаат храброст да се одлучат на овој потег и да живеат онака како што посакуваат.