Забава Занимливости

Се правел паметен па заглавил мерцедес од 70 000 евра во свеж бетон! (ВИДЕО)

Кога работниците ќе ви кажат дека бетонот кој го поставиле сеуште не е доволно цврст за преку него да се вози, не е паметно да го игнорирате нивното предупредување…