Култура Музика

Неговиот идол Саша Ковачевиќ му ја исполни желбата, слушнете ја „Живим да те волим“ (ВИДЕО)

На малиот Љуба Станковиќ му се исполни желбата да пее до неговиот најголем идол Саша Ковачевиќ.

Погледнете како звучи „Живим да те волим“ од ова мало талентирано детенце во придружба на својот идол!