Забава Занимливости

Стаорец кој се тушира стана хит во светот: Дали е ова реално? (ВИДЕО)

Снимката се појави во Перу, а овој „стаорец“ одлучи детално да се капи и да ја отстрани цела нечистотија од себе.

Стаорецот стои во мијалникот, а видеото наводно е снимено од Дј Хозе Кореа кој го опиша овој момент.

„Стоеше како човек, не можев да верувам. Така беше 30 секунди, а потоа побегнам. Мислам дека сакаше само добро да се искапи. Никогаш не би го повредил, па затоа го снимив и го оставив да оди“ вели тој.