Свет Случувања

Страшна несреќа на жичара: Луѓе летале во воздух (ВИДЕО)

Не ни помислувале дека ќе им се случи вакво нешто…

Страшна несреќа се случила во еден скијачки центар во Грузија.

Се појавил проблем со жичарата, па за стотина луѓе се случил моментален бекол бидејќи биле фатени во незгодна замка.