Кичево Случувања

Турнир во мал фудбал по повод „Иванден“ во с.Староец – Кичево

Традицијата продолжува, по повод празникот на црквата во с.Староец се организира турнир во мал фудбал.

Натпреварите ќе се одиграат во два дена 06.07 (Петок), како и полуфинале и финале во Сабота на 07.07.

Организаторите ве повикуваат да пријавите своја екипа која ќе носи симболична цена од само 1000 денари од тим и да уживате во благодетите на денот, како и  ладното пиво, прекрасната и вкусна храна и заедничкото дружење сплотено во фер игра на фудбалерите.

Победниците ќе добијат скромен награден фонд благодарение на спонзорите кои се тука секоја година да дадат поддршка во организацијата, како и нашиот Порта тим се разбира.

Бидете дел и не пропуштајте

Заинтересираните за пријавување екипи можат да контактираат на моб:

Константин: 071/397-660
Оливер: 075/248-708

Потврдете го вашето присуство и дознајте повеќе преку официјалниот facebook настан ТУКА

Да живее традицијата, за многу години Иванден!