Свет Случувања

Вознемирувачко видео: Врзувајте појас додека возите! Компилација која ќе ве заледи и натера да ставате појас додека возите! (ВИДЕО)

Пред неполни 24ч се појави видео компилација на случки во патниот сообраќај каде што јасно се гледа каква улога има сигурносниот појас кој е задолжителен за користење додека управувате со вашето возило..

Внимателно гледајте го видеото: