Македонија Случувања

Bonanza Beach&Restaurant – Ohrid ве очекува заедно да ја прославиме новата 2019 година

Bonanza Beach&Restaurant – Ohrid ве очекува заедно да ја прославиме новата 2019 година🎉🎉🎉

🍾 31.12.2018 – цена на мени 2800 денари.
🍽 Мени богато со вкусна храна.
🍷 Неограничен пијалок
🎶 Жива музика: Група Варош
📞 Резервации: 075 209 308; 075 362 584; info@bonanza.mk

Повеќе информации: https://bit.ly/2EDprnN

Каде за Нова Година???

🎉🎉🎉 Bonanza Beach&Restaurant – Ohrid ве очекува заедно да ја прославиме новата 2019 година🎉🎉🎉🍾 31.12.2018 – цена на мени 2800 денари.🍽 Мени богато со вкусна храна.🍷 Неограничен пијалок🎶 Жива музика: Група Варош📞 Резервации: 075 209 308; 075 362 584; info@bonanza.mkПовеќе информации: https://bit.ly/2EDprnN

Geplaatst door Bonanza Beach&Restaurant – Ohrid op Woensdag 19 december 2018