Кичево Македонија Случувања

За Стража и Плетвар: Воведена забрана за тешки моторни возила, поради врнежи од снег

Поради обилни врнежи од снег во 16:30 часот е воведена забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот превој Плетвар.

Во 16.50 часот е воведена забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот превој Стража.

ЦУК.