Македонија Случувања

Денес-Недела Вторник 23.10 е не работен ден!

Денот на македонската револуционерна борба неработен за сите граѓани

Денот на македонската револуционерна борба – 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 Октомври е неработен согласно Законот за празниците на Република Македонија.