Живот Забава

5 вистини за мажите кои на жените нема да им се допаднат

И покрај тоа што некои жени одбиваат да поверуваат во некои вистини за своите мажи, факт е дека повеќето од нив сакаат порно филмови, гледаат други жени и секогаш се расположени за секс. Како што кажува психологот Roj Baumajster, повеќето жени се плашат да се соочат со вистината, која секако не е толку страшна. Тој даде неколку изјави кои се однесуваат на повеќето мажи, а жените наместо да се нервираат, треба едноставно да ги прифатат.

1. Мажите сакаат порно филмови

Мажите сакаат да гледаат порно филмови и тоа го прават кога и да имаат можност, дури и ако се во врска која ги исполнува нивните потреби. Жените треба да запомнат дека тоа нема никаква поврзаност со нив. Работата е многу едноставна – мажите сакаат порно филмови и тоа е тоа.

2. Мажите гледаат други жени

Можеби вашето момче ви вели дека има очи само за вас, но факт е дека тој гледа и во други жени. И не само да ги гледа, туку има и сексуални мисли за нив. На жените тоа баш и не им се допаѓа, но тоа не менува ништо. На Мажите тоа им е вродено – ја гледаат “од глава до пети” секоја жена што ќе ја сретнат.

3. Мажите сакаат да се во близина на привлечни жени

Жените имаат право кога се нервираат ако забележат дека нивниот маж “пелтечи” во близина на привлечна жена. Но, и тоа е нешто сосема нормално. Тие не го прават тоа затоа што веруваат дека ќе ја заведат. Доволно им се само внимание од страна на привлечна жена па да се чувствуваат прекрасно

4. Мажите се секогаш спремни за секс

Се случува да бидат депресивни или поради проблемите на работа да бидат помалку заинтересирани за интимни активности, но општо гледано, мажите се секогаш спремни за секс. Жените мора да бидат расположени за секс, но мажите брзо се доведуваат во такво расположение, дури и кога тие се во сосема стоти филм. Според тоа, дами, не двоумете се да иницирате акција, со страв дека ќе бидете одбиени. Нема!

5.На мажите, сексот им е показател за квалитетот на врската

Ако на мажите во врската сексот им е добар, значи дека и врската е добра, а ако е сексот лош, тогаш сметаат дека во врската имаат проблеми. За разлика од жените, според мажите сексот не е нешто што доаѓа како резултат на други работи како што се меѓусебната доверба и почит. Сексот е многу често главна работа.